Weteringhof

Sportieve en avontuurlijke activiteiten

Actief in onze omgeving

In deze omgeving nodigt het uit om actief bezig te zijn. Vanaf Weteringhof zijn er heel wat activiteiten te starten zoals, wandelen, fietsen en kanoën om zoveel mogelijk moois te ontdekken.
Er zin ook nog een tal van mogelijkheden buiten Weteringhof om. Zo kun je in Paasloo een heus klimbos parcours afleggen op grote hoogte of beleef de snelst groeiende en meest hippe watersport van het moment; suppen. Vanuit Paasloo kun je Kalenberg, Giethoorn of Ossenzijl ontdekken vanaf het SUP-board, zowel individueel als met een tour.

Nederland in Nederland

In ons naast gelegen plaatsje Nederland is er genoeg vertier voor zowel binnen als buiten bij ‘Weerribben Survival’. Je vindt er de escaperoom ‘The Farm of Haunted Harm’. Ontsnap uit de boerderij voordat haunted Harm weer terug komt. Spanning gegarandeerd! Ook zijn er diverse workshops zoals het zelf bereiden van zuivel of het beschilderen van je eigen klompen!
Liever buiten bezig zijn? Boek dan een middagje koe knuffelen of ga op pad met een Dafje om het natuurgebied te leren kennen.

Wij helpen je graag in contact te komen met Weerribben Survival.

Nagenieten op het terras

En wat is er dan lekker na een dag actief bezig te zijn geweest? Juist, lekker met een koud glas drinken op het terras aan de waterkant nog even genieten van de laatste zonnestralen.

Scroll naar boven