Weteringhof

Wat maakt ons uniek?

Kleinschalig genieten

De Weteringhof is een unieke plek om kleinschalig te genieten van de natuur, rust, het water en de vele uitstapjes die je kunt maken midden in Nationaalpark Weerribben-Wieden of daarbuiten. Het gastenverblijf van Weteringhof bestaat uit 2 verblijven voor 2- en 4-personen die van alle gemakken zijn voorzien. Door de kleinschaligheid van onze verblijven is het contact laagdrempelig en kunnen we flexibel zijn om aan de wensen van onze gasten te blijven voldoen.

Aan het water gelegen

De gasten uit de 2 verblijven delen samen de grote tuin die aan het water gelegen is. Water is in deze omgeving niet weg te denken. En hoe fijn is het dan ook dat je daar als gast van de Weteringhof ultiem van kunt genieten, door er in te zwemmen, door er met een boot of kano aan te leggen of gewoon door lekker te genieten met een verkoelend drankje en toekijken wat er allemaal voorbij vaart. Weteringhof kan namens Tourist Boats ook een huurboot aanbieden, zo stap je zo vanuit de tuin het water op!

Meer informatie boot verhuur Weteringhof →

Van alles te doen

Maar ook buiten Weteringhof is genoeg te doen. Wij zijn gelegen midden in Weerribben-Wieden. Je kunt hier alle kanten op om dit gebied te ontdekken met de fiets, al wandelend, met de kano of boot. Ook Giethoorn en Blokzijl liggen binnen fiets- of loopafstand. Bij slecht weer is er in de omgeving ook voldoende om te ontdekken zoals de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest of een van de vele musea. Wandelen kun je natuurlijk altijd!

Kortom na een verblijf in Weteringhof, ben je uitgerust, heb je veel gezien in de buurt , ben je zeker een ervaring rijker en wil je absoluut nog eens terugkomen!

Uniek omdat wij:

Scroll naar boven