Weteringhof

Kennismaken

Even voorstellen

Beste gast, wij zijn Margreet en Ivo.

Wij wonen vanaf augustus 2019 op deze prachtige plek in Wetering waar in maart 2020 onze dochter is geboren. Vanuit Blokzijl zijn wij hierheen verhuisd. Daar woonden we in een mooie karakteristieke woning in het centrum, maar zochten iets meer ruimte om huis, en dat is gelukt!


Een droom in vervulling

Met de aankoop van dit pand in Wetering konden wij ook een wens in vervulling laten gaan. Namelijk ook andere gasten kennis laten maken van deze bijzonder mooie omgeving waar we zelf volop van genieten. Wetering is een zogeheten lintdorp langs het kanaal ‘de Wetering’, de doorgaande vaarroute tussen Friesland en Giethoorn.

Jaarrond dit Nationaal Park ontdekken

Fietsen, wandelen, kanoën, varen en stadjes als Blokzijl of Giethoorn ontdekken? Het kan allemaal midden in het Weerribben-Wieden gebied. Een gebied waar authenticiteit, erfgoed en natuur voorop staat. Er is zoveel te zien, ontdekken en te leren dat jij je hier niet hoeft te vervelen. En niet alleen in de zomer, ook in de andere jaargetijden waarin de natuur voortdurend van gedaante verwisselt is hier veel te zien en te beleven.

Onze omgeving →

Genieten in de grote tuin

Wij willen onze gasten een fijn verblijf aanbieden waarbij de natuur op nummer 1 staat. De gasten kunnen gebruik maken van een grote tuin met terras aan het water. Ook hebben we geprobeerd om het buiten gevoel naar binnen te halen in onze 2 appartementen, waarvan er 1 volledig is gerenoveerd.

De appartementen →


Kleinschalig genieten

We willen er alles aan doen om onze gasten een prettig, rustgevend verblijf aan te bieden waarop ze onze omgeving kunnen ontdekken. Door de kleinschaligheid van ons verblijf is het contact laagdrempelig en kunnen we flexibel zijn om aan de wensen van onze gasten te blijven voldoen.

Voor vragen, neem gerust contact met ons op.

Tot ziens in Wetering!
Margreet & Ivo

Scroll naar boven