Weteringhof

Beschikbaarheid 4-persoonsappartement

Weekend, midweek of week

Ons 4-persoonsappartement ‘De Wieden’ is alleen te boeken voor 1 of meerdere periodes van een weekend, midweek of week. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een lange vakantie en weekend weg. Dit appartement van circa 60m2 biedt ruimte voor maximaal 4 personen en is geschikt voor zowel stelletjes, vrienden als families. Kijk hier voor de beschikbaarheid van ons 2-persoonsappartement.

Met 6 personen?

Wil je met 6 personen op vakantie of een weekendje weg? Dat kan ook! Dan boek je beide appartementen tegelijkertijd en ontvang je een korting van 15% over de totaalprijs. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Via onze e-mail: info@weteringhof.nl kan je vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie of een reservering. Graag de volgende gegevens aan ons doorgeven als je wilt reserveren:

  • Naam & adres?
  • Telefoonnummer?
  • Met hoeveel personen wil je komen en welke kamer wil je reserveren?
  • Welke periode?

Behandeling van reservering

Eerst zullen we op basis van deze gegevens de beschikbaarheid controleren en zullen we jullie om een definitieve bevestiging vragen. Indien jullie daarna akkoord zijn zullen jullie tot slot van ons een factuur ontvangen.

Onze prijzen en tarieven →

Onderstaand de kalender van 2022 met de beschikbaarheid. Neem voor de actuele status contact met ons op.

Scroll naar top