Weteringhof

Beschikbaarheid 2-persoonsappartement

Ideaal voor weekendje weg of vakantie

Ons 2-persoonsappartement ‘De Weerribben’ is perfect voor een lange vakantie of weekendje weg. Onderstaand een overzicht van de specificaties per periode.

Januari t/m April – Oktober t/m December: Minimaal 2 nachten, aankomst- en vertrekdag kan de hele week

Mei, Juni, September: Minimaal 2 nachten, aankomst- en vertrekdag kan de hele week

Juli en Augustus: Minimaal 7 nachten, aankomst- en vertrekdag op vrijdag

Dit appartement van circa 40m2 biedt ruimte voor maximaal 2 personen en is geschikt voor zowel stelletjes, vrienden als families. Kijk hier voor de beschikbaarheid van ons 4-persoonsappartement. Zijn er andere wensen m.b.t. het verblijf, laat het ons dan weten, dan kunnen we altijd kijken hoe dit past in de agenda.

Met 6 personen?

Wil je met 6 personen op vakantie of een weekendje weg? Dat kan ook! Dan boek je beide appartementen tegelijkertijd en ontvang je een korting van 10% over de totaalprijs van de appartementen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Via onze e-mail: info@weteringhof.nl kan je vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie of een reservering. Graag de volgende gegevens aan ons doorgeven als je wilt reserveren:

  • Naam & adres?
  • Telefoonnummer?
  • Met hoeveel personen wil je komen en welke kamer wil je reserveren?
  • Welke periode?

Behandeling van reservering

Eerst zullen we op basis van deze gegevens de beschikbaarheid controleren en zullen we jullie om een definitieve bevestiging vragen. Indien jullie daarna akkoord zijn zullen jullie tot slot van ons een factuur ontvangen.

Onze prijzen en tarieven →

Onderstaand de kalender van 2024 met de beschikbaarheid. Is er geen beschikbaarheid meer voor het 2 persoons appartement? Neem dan een kijkje bij de kalender van het 4-persoons appartement, deze kunnen wij aanbieden tegen gereduceerd tarief (€120,- p.n.). Of neem voor de actuele status contact met ons op.

Beschikbaarheid 4 persoons appartement
Scroll naar boven