Weteringhof

Vakantieverblijf met boot verhuur

Vakantieverblijf met boot verhuur geeft jou de mogelijkheid om Weerribben Wieden te ontdekken vanaf het water

Ben je in een waterrijk gebied als de onze? Dan ontkom je er eigenlijk niet aan. Als je bij ons bent moet je zeker ons prachtige natuurgebied per boot verkennen. De Wetering, het kanaal waaraan Weteringhof is gelegen, heeft een directe open vaarverbinding met de Friese meren, de aangrenzende Weerribben, de Beulaeckerweide en het Giethoornse meer. Een vakantieverblijf met boot verhuur geeft jou een unieke ervaring tijdens je vakantie of weekendje weg.

Ook Blokzijl of het dorpje Nederland zijn vanuit ons prima te bevaren. Vaar door de groene tunnels van de moerasbossen en geniet even later van het weidse uitzicht van de hooi- en rietlanden of op de grote meren. Het grote contrast van de rietlanden en de grote meren moet je zeker ontdekken met de boot die wij namens Tourist Boats ter beschikking hebben.

Vakantieverblijf met boot verhuur namens Tourist Boats

Makkelijker dan dit wordt het niet. Stap vanuit de tuin van Weteringhof in de boot van Tourist Boats en geniet van al het moois. Vaar door het lintdorp Wetering met de prachtige huizen om uit te komen in het natuurgebied de Weerribben of de grotere meren van natuurgebied de Wieden. Niet alleen in de zomer, maar ook in de andere seizoenen is het mooi. Je ziet een heel andere natuur en kunt vaak meer ontdekken doordat het groen weg is en het riet laag.

Hoe werkt het?

Geef bij je boeking of tijdens het verblijf aan dat je de boot wilt huren. Wij zullen namens Tourist Boats het contract samenstellen, de betaling regelen en de algemene voorwaarden met jullie delen. De betaling vindt rechtstreeks plaats aan Tourist Boats en kan ter plekke of tijdens de boeking voldaan worden.

Neem voor de tarieven contact met ons op →
Vakantieverblijf met bootverhuur

We helpen jullie graag met het vinden van de juiste route!

Scroll naar boven